Samla dyra små lån

Om man har ett flertal mindre krediter kan det vara en god idé att överväga att samla sina lån. Om man hittar ett bra erbjudande kan man spara mycket varje månad på att ha dem på ett och samma ställe, särskilt om man har kreditkortsskulder.

Om du väljer att ansöka via UppFinans genom att fylla i låneformuläret skickar vi ut din låneansökan till 25 olika banker och långivare utifrån endast en kreditupplysning som tas av UC. Ansökan är kostnadsfri och inte bindande. Din ansökan behandlas av flera långivare samtidigt, effektivt och översiktligt.
UppFinans marknadsför Axo Finans låneförmedlingstjänst. Det innebär att en ansökan som skickas in via Uppfinans blir behandlad av Axo Finans.
Hur det fungerar

Steg 1

Välj lånebelopp. Fyll i din ansökan.

Steg 2

Din ansökan når 35 banker och långivare.

Steg 3

Du får ett låneerbjudande som inte är bindande.

Din ansökan är sänt till Axo Finans
Du kommer attl bli kontaktad på sms snarast

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Du får ett erbjudande
Månadskostnad från

Vill du lösa befintliga lån?

Är ni två sökande?

Inkomst före skatt per månad, ex. 25 000kr.

Medsökandes personuppgifter

Bor du med din medsökande?

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Effektiv ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Samla 10 000 till 600 000 kr

Återbetalning av mindre lån eller kreditkortsskulder är en vanlig anledning till att samla sina lån. Målet är att eliminera dyra skulder och i stället ta upp ett lån som har gynnsammare villkor. Detta gäller särskilt i fall där du har kreditkortsskulder eller andra dyra små lån. Förfarandet är att ansöka om ett nytt lån genom olika finansiella institut som erbjuder samlingslån.

Samla skulderna på ett ställe

En fördel med att samla lån och dyra kreditskulder till ett nytt och billigare lån är att du får lägre månadskostnader och avgifter. Alla banker debiterar kunden för administrativa kostnader vid hantering av skuld. Om du har många lån kan dessa avgifter bli ganska höga. Besparingarna av att bara betala avgifter till en långivare kan uppgå till höga belopp på lång sikt. Det är också mycket tydligare för dig som låntagare om du bara har en långivare och ett förfallodatum att hantera. På så sätt minskar risken att glömma eller missa dina återbetalningar.

Däremot kan ett samlingslån ibland vara dyrare om återbetalningstiden är längre. Räkna alltid noggrant på vad den faktiska totalkostnaden blir innan du bestämmer dig för att ta ett lån.

Ansökan är gratis – välj det bästa erbjudandet

UppFinans tjänst fungerar som marknadsföring för Axo Finans. Axo Finans är en låneförmedlare som låter dig jämföra lån från flera banker och långivare utifrån en ansökan. Vi samarbetar med Axo Finans för att förse våra kunder med en säker, enkel och transparent låneprocess. Genom oss sträcker sig din ansökan via Axo Finans till flera banker och långivare. När alla banker har beaktat låneansökan kommer Axo Finans att kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.

Som låneförmedlare får Axo ersättning av bankerna som de samarbetar med. Det är därför viktigt för oss att Axo alltid samarbetar med de bästa bankerna på marknaden. På så sätt sparar våra användare både tid och pengar.

Kontakta oss idag eller skicka en låneansökan så hjälper Axo dig att hitta det bästa erbjudandet.

Vanliga frågor och svar

 • Vilken återbetalningstid bör jag välja?

  Ett privatlån har ofta återbetalningstider på 1–20 år. I ansökningsformuläret är den kortaste tiden du kan välja 1 år, men du kan betala av hela eller delar av lånet så snabbt som du önskar. Du bör anpassa privatlånets återbetalningstid till hur mycket du kan betala varje månad. För att hitta en lämplig återbetalningstid kan du använda vår lånekalkylator.

 • Hur snabbt får jag svar på min ansökan?

  Efter att du har skickat iväg din ansökan får du vanligtvis svar inom några minuter om din ansökan är godkänd. Konkreta låneerbjudanden börjar ofta komma in redan samma dag. fDet är smart att vänta till dess att alla bankerna har gått igenom din ansökan.

  Efter att du har accepterat och signerat erbjudandet tar det normalt sett 1–3 dagar innan du har pengarna på ditt konto.
 • Hur mycket kan jag låna?

  Du kan låna mellan 10 000 och 600 000 kr.

 • Vem kan ansöka om lån?

  • Du är minst 20 år gammal
  • Din inkomst är på minst 10 000 kr i månaden (120 000 kr om året)
  • Du måste ha en fast anställning, pension, vikariat eller eget företag
 • Varför kan det löna sig att jämföra olika låneerbjudanden?

  När du ansöker om lån kan räntan variera från bank til bank. Därför kan du spara pengar på att hitta det bästa erbjudandet som du kan få. För att veta vilka låneerbjudanden du kan få bör du ansöka hos flera banker och långivare innan du tecknar ett lån. Det är det vi hjälper dig med. Utifrån 1 ansökan och 1 kreditupplysning når din ansökan upp till 35 banker. Det höjer därmed dina chanser att hitta ett så bra erbjudande som möjligt.

  Räntan som erbjuds är individuell och presenteras tillsammans med låneerbjudandet. Eftersom räntan kan variera är det viktigt att låta alla långivarna behandla ansökan färdigt innan du ingår ett avtal.
 • Varför godkänns inte min ansökan?

  Det är viktigt att du uppfyller dessa kriterier:
  • Du har fyllt 20 år
  • Din intäkt är på minst 10 000 kr i månaden
  • Du måste ha en fast anställning, pension, vikariat eller eget företag

  Det kan vara olika orsaker till att din ansökan inte blir godkänd.

 • Vilken ränta får jag på lånet?

  Den individuella räntan ligger på 2,95–24 % (effektiv ränta: 3,7–26,9 %). För att veta vilken ränta du kan få måste du ansöka för att få faktiska erbjudanden. Tillsammans med Axo Finans samlas erbjudanden från upp till 35 banker och långivare. Du kan sedan välja det bästa erbjudandet.