REGLER OCH VILLKOR

Kreditupplysning

Axo Finans samarbetar med UC AB, som garanterar att endast en kreditupplysning registreras på dig och din eventuella medsökande när vi gör förfrågningar till våra banker och låneinstitut som är Bank Norwegian, Bluestep Bank, Collector Bank, Frogtail, Marginalen Bank, Nordax Bank, Santander Bank, Sevenday Finans, Svea Ekonomi, FOREX Bank, Wasa Kredit, Lendify och Avida Finans. I enstaka fall kan vissa av våra samarbetspartners utöver detta ta in ytterligare information som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvaliteten i kreditbeslutet.

PUL – Personuppgiftslagen

Personuppgiftslagen (PUL 1998:204) trädde i kraft i oktober 1998 och gäller fullt ut från och med den 1 oktober 2001. Lagen ger dig som kund rätt till information om behandling av personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig

Axo Finans AB med organisationsnummer 556907-5673 är ansvariga för de personuppgifter som du lämnar och behandlingen sker i enlighet med gällande lagstiftning.

Användning av dina personuppgifter
Vi lagrar och använder dina personuppgifter för att kunna förmedla lån till dig. Dina personuppgifter kan komma att lämnas ut för behandling av våra banker och i syfte att kunna tillhandahålla begärd tjänst. Med din låneansökan så godkänner du att dina uppgifter används vidare i informationssyfte samt för marknadsföring via telefon och elektronisk kommunikation (t.ex. e-post och sms). Du samtycker härmed även att uppgifterna kan användas för utveckling av nya tjänster samt för att anpassa annonsering och erbjudanden som är mest relevant för dig. Du godkänner genom dessa användarvillkor att Axo Finans AB har rätt att kontinuerligt skicka erbjudanden och nyhetsbrev till den e-postadress du uppger. Du kan avanmäla dig från vårt nyhetsbrev när som helst via den avanmälningslänk som tillhandahålls i alla nyhetsbrev. Uppgifterna kan även komma att lämnas ut till våra samarbetspartners i ovan nämnda syften. Du kan kontakta oss på 0771-323 400 om du inte vill att dina personuppgifter används i samband med marknadsföring.

PEP – Politiskt exponerad person
Begreppet PEP omfattar i huvudsak politiker på nationell nivå, andra högre ämbetsmän, samt familjemedlemmar till dessa. Är du politiskt exponerad person behöver du meddela detta till oss innan du skickar in din ansökan eftersom det är tillämplig på Axo finans verksamhet enligt Lag (2009:62) om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism samt Finansinspektionens föreskrifter (FFFS 2009:1) och allmänna råd om åtgärder mot penningtvätt och finansiering av terrorism. Genom att godkänna din låneansökan bekräftar du att du inte är en politiskt exponerad person och även att syftet med din låneansökan inte är för att begå allvarlig brottslighet s k. terrorism eller penningtvätt.