Refinansiera dyra små lån

Alla bör överväga att refinansiera sina lån regelbundet. Det kan vara många tusentals att spara på inteckning. Men det som betalar mest är att refinansiera kreditkortsskuld och andra små lån.

Fyll i låneformuläret så skickar vi ut din låneansökan till över 27 olika banker och långivare med endast 1 kreditupplysning. Ansökan är kostnadsfri och inte bindande. Din ansökan behandlas av flera långivare samtidigt – effektivt och översiktligt.
Uppfinans marknadsför Axo Finans finansiella tjänst, en ansökan inskickad via Uppfinans blir behandlad av Axo Finans.
Hur det fungerar

Steg 1

Välj lånebelopp. Fyll ut din ansökan.

Steg 2

Din ansökan går ut till 27 långivare.

Steg 3

Du får ett låneerbjudande som inte är bindande.

Din ansökan är sänt till Axo Finans
Du kommer attl bli kontaktad på sms snarast

Börja här!

1) Välj lånebelopp
2) Fyll i formuläret
3) Du får ett erbjudande
Månadskostnad från

Vill du lösa befintliga lån?

Är ni två sökande?

Inkomst före skatt per månad, ex. 25 000kr.

Medsökandes personuppgifter

Bor du med din medsökande?

Långivarnas ränta är rörlig, sätts individuellt och varierar mellan 2,95%-26%. Exempel: Annuitetslån 150 000 kr på 12 år (144 avbetalningar). Nom.ränta: 5,91%. Effektiv ränta: 6,18% per 2021-01-29. Totalt att betala 175 311 kr. Månadskostnad: 1 457kr. Startavgift: 495 kr. Aviavgift: fr.0 kr/mån.

Refinansier 10 000 – 600 000

Återbetalning av små lån eller kreditskuld utanför inteckning är ett vanligt sätt att återfinansiera. Målet är att eliminera dyra skulder och snarare ta upp ett lån som har gynnsammare villkor. Detta gäller särskilt i fall där du har kreditkortsskuld, konsumentskuld eller andra dyra små lån. Förfarandet är att ansöka om ett nytt lån genom olika finansiella institut som erbjuder refinansiering.

Samla in skulden

En annan fördel med att samla in smålån och dyra kreditskulder till ett nytt och billigare lån är att du får lägre terminkostnader och avgifter. Alla banker debiterar kunden för administrativa kostnader vid hantering av skuld. Om du har många lån kan dessa månadskostnader vara ganska stora. Besparingarna av att bara behöva betala avgifter till en spelare kan uppgå till stora belopp på lång sikt. Det är också mycket tydligare för låntagaren om du bara har en långivare och förfallodatum att hantera. Dessutom minskar det risken för att glömma några av dina betalningar.

Ansökan är gratis och utan skyldighet och du får det bästa erbjudandet.

Norsk Finans marknadsför våra tjänster till våra partners (Axo Finans). Axo Finans är en finansförmedlare som låter dig jämföra lån från flera banker och finansinstitut genom en applikation. Naturligtvis arbetar vi nära med Axo Finans för att förse våra kunder med en säker, enkel och transparent låneprocess. Genom oss sträcker sig din ansökan via Axo Finans till flera banker och långivare. När alla banker har beaktat låneansökan kommer Axo Finans AS att kontakta dig och presentera det bästa erbjudandet.
Varför kan det betala sig och jämföra olika lånerbjudanden?

Räntan varierar från bank till bank och därför är det viktigt att ta reda på vilka erbjudanden du kan få från de olika långivarna. Det här är exakt vad vi hjälper dig med. Din ansökan går till flera banker och vi jämför alla erbjudanden till dig.

Den erbjudna räntan är individuell och presenteras först tillsammans med lånerbjudandet. Eftersom räntorna kan variera är det viktigt att låta alla banker behandla ansökan innan de presenterar ett erbjudande.

Som finansiell agent kan Axo bara få ersättning från bankerna de arbetar med. Dessutom har bankerna inte möjlighet att erbjuda en högre ränta genom vår tjänst. Det är därför viktigt för oss att Axo alltid samarbetar med de bästa bankerna på marknaden. På så sätt sparar våra användare både tid och pengar.

Kontakta oss idag eller skicka en låneansökan så hjälper Axo dig att hitta det bästa erbjudandet.

Vem kan ansöka om ett lån?
Du har fyllt 25 år
Du har en registrerad liknande inkomst
Inga aktiva inkassoärenden
Hur mycket kan du låna?
Du kan låna mellan kr. 10 000, – och kr. 500,000, –
Hur snabbt får jag en ansökan?

När du har skickat din ansökan tar det bara några minuter tills du har svar om du är berättigad till ett lån. Vanligtvis får du svar från samma dag med ett specifikt lånerbjudande som du kan acceptera ja eller nej. Det är klokt att vänta tills alla banker har gått igenom din ansökan

När låneanbjudandet har accepterats tar det normalt 1-3 arbetsdagar innan lånet betalas in på ditt konto.

Vilken återbetalningstid ska jag välja?
Ett konsumentlån kan ha en återbetalningsperiod på högst 5 år. Ansökan är den kortaste tiden du kan välja på ett år men du kan betala av hela eller delar av lånet så snabbt du vill. Om du ska refinansiera befintlig skuld kan återbetalningsperioden vara upp till 15 år. Du bör justera återbetalningstiden för konsumentlånet till det belopp du kan betala per månad. För att ta reda på en lämplig återbetalningsperiod använder du vår lånekalkylator.
Vilken ränta får jag på mitt lån?
När du ansöker hos oss vidarebefordrar vi ansökan till Axo Finans som samlar in erbjudanden från 15 olika banker åt dig. Då blir det lättare för dig att välja den bästa räntan. Varje bank gör en övergripande utvärdering baserad på den information du har angett och den erhållna kreditinformationen. Räntan du får kommer därför att variera. Att ha en medsökande innebär ofta en lägre risk för banken, vilket kan leda till lägre räntor.
Hur ansöker jag om ett lån?

Använd sökformuläret för att ansöka om ett lån genom Norsk Finans. Så snart du har fyllt i formuläret kommer vårt system att vidarebefordra det till Axo Finans, som får erbjudanden från sina partners.

Det är viktigt att du fyller i formuläret så bra du kan, så att du kan vara säker på att du får det bästa erbjudandet som passar din ekonomi.

Varför blir jag avvisad?

Det är viktigt att du uppfyller några minimikrav:

  • Du har fyllt 25 år
  • Du har en registrerad liknande inkomst
  • Inga aktiva inkassoärenden

Det kan finnas flera skäl till varför du har blivit avvisad. Om du har en betalningsanmälan eller fordran på inkasso måste dessa raderas innan du kan ansöka om ett lån.