Om oss

UppFinans är en del av Firstborn Group Ltd. UppFinans samarbetar och marknadsför låneförmedlaren Axo Finans AB. Detta betyder att när du ansöker om lån på vår webbsida är det Axo Finans AB som behandlar din ansökan.

Vi arbetar tätt tillsammans med Axo Finans för att göra låneprocessen så smidig och kundvänlig som möjligt.

UppFinans är en webbaserad tjänst som hjälper dig att jämföra krediter och lån på den svenska marknaden. UppFinans marknadsför Axo Finans AB, en låneförmedlare som samarbetar med 35 olika långivare. UppFinans hjälper dig också med att hitta lån genom att jämföra olika banker och långivare, samt ge praktiska tips och råd om ekonomi.

Din trygghet är viktig for oss. För att kunna erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå – SSL-certifiering med krypterade data, samarbete med Axo och signering med BankID – har vi utvecklat vår eget unika system. Systemet bidrar till att hela processen är enkel och smidig, från den inledande lånejämförelsen till att pengarna är på kontot.

Alla banker erbjuder olika villkor till olika kunder. Det är svårt att veta vilken bank som passar bäst för dig innan du har jämfört deras erbjudanden.

När du använder UppFinans tjänst ger du Firstborn Group Ltd tillgång till dina personuppgifter. Firstborn Group Ltd äger och administrerar webbtjänsten uppfinans.se. UppFinans behandlar dina personuppgifter enligt den gällande integritetspolicyn som gäller för EU, dvs. (GDPR) samt nationella lagar och  förordningar. Ändamålet med dessa riktlinjer är att förklara vilka upplysningar vi inhämtar, hur vi inhämtar dem och vad vi använder dem till.

Firstborn Group Ltd är registrerat i Storbritannien med organisationsnummer 12822767.