Om Oss

UppFinans är en del av Effektiv Markedsføring AS. UppFinans samarbetar och marknadsför låneförmedlaren Axo Finans AB . Detta betyder att när du ansöker om lån på vår websida är det Axo Finans AB som behandlar din ansökan.

Vi arbetar naturligtvis tätt tillsammans med Axo Finans och försöker att göra låneprocessen så smidig og kundvännlig som möjligt för dig.

UppFinans är en webbaserad tjänst som hjälper dig att jämföra krediter och lån på den svenska marknaden. UppFinans markedsför Axo Finans AB sin tjänst, en låneförmedlare till mer än 20 olika långivere. UppFinans hjälper dig också med att hitta lån genom att jämföra olika banker och långivare, samt att ge tid praktiska tips och råd om ekonomi.

Din trygghet är viktig for oss. För att kunna erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå – SSL-certifiering med krypterade data, samarbete med Axo och signering med BankID – har vi utvecklat vår eget unika system. Systemet bidrar til at hela processen går enkelt och bra, allt ifrån den inledande lånejämförelsen till att pengarna är på kontot.

Alle banker erbjuder olika kunder olika villkor. Det är svårt att veta vilken bank som passar bäst till dig innan du har frågat.

När du använder tjänsten UppFinans så ger du Effektiv Markedsføring AS tilgång till upplysningar om dig. Effektiv Markedsføring AS äger och administrerar webbtjänsten uppfinans.se. UppFinans behandlar dina personupplysningar enligt den gällande integritetspolicyn som gäller för EU, dvs. (GDPR) samt nationala lagar och  fördningar. Ändamålet med dessa riktlinjerna är att förklara vilka upplysningar vi inhämtar, hur vi inhämtar de och vad vi använder de till.

UppFinans håller till i Bergen, Norge.