ANVÄNDARVILLKOR FÖR UPPFINANS

Genom att säga ja tack till att motta våra emails, kommer du att motta erbjudanden om både lån och kreditkort.

Vi försöker att göra vårt nyhetsbrev både underhållande och informativ, och hänvisar endast till lån och kreditkort som är godkända av oss. Vi skickar ut nyhetsbrevet upp till 5 gånger i veckan. Som mottagare av nyhetsbrevet kan du alltid ifrågasätta vår kunskap och svara tillbaka med dina frågor och kommentarer.

Du kan alltid ångra din registrering med ett enkelt klick på en knapp, som du hittar i botten av alla våra nyhetsbrev. Registreringen är även gratis och utan bindning. Dina uppgifter blir inte delade med tredje parter.

SAMARBETSPARTNERS

Vi samarbetar med flera banker och kreditinstitut och du har möjlighet att skicka en låneansökan till en eller flera av dessa banker om du uttryckligen samtycker till det.

De är därför ansvariga för registrering, behandling och förmedling av din eventuella låneansökan. UPPFINANS är endast ansvariga för marknadsföringen av bankens tjänster och produkter.

Vi vill uppmärksamma dig på att vi får provision för ansökningar som förmedlas till våra samarbetspartners.

Smarbetspartners:

– Axo FInans AB

– Thorn Sverige

– Leasy

– Sambla

– Zensum

– Advisa

– Lendo

– Zmarta

– Santander

– Compricer

Övriga tredje parter UPPFINANS säljer ej några produkter eller tjänster som kräver betalning från dig som kund. Hemsidan kan dock innehålla länkar eller referenser till tredje parter som UPPFINANS samarbetar med. Dessa samarbetspartners kan kräva betalning för produkter eller tjänster. I vissa tillfällen tar UPPFINANS emot kommission från dessa samarbetspartners.